Ohjaajahaku kesän leireille on käynnistynyt

LEIRINOHJAAJAT HAUSSA!

Ohjaajahaku kesän leireille alkaa 1.2. ja päättyy 28.2.! Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus helmikuun aikana osoitteeseen oili.makirinta(at)ort.fi.

Kirjoita hakemukseen ainakin nimi, ikä, puhelinnumero, osoite, s-postiosoite, sekä mille leirille haluaisit, harrastuksia, työkokemusta, osaamisia, mahdollinen EA-kortti, hygieniapassi, koulutukset (myös ONL:n ohjaajakoulutukset, jotka vaaditaan kaikilta ohjaajilta). Kerro myös, miksi juuri sinut kannattaa valita ohjaajaksi. Hakemuksella on väliä, joten kirjoita se huolellisesti ja selkeästi.

Jyväskylän kristinoppileiri pidetään Pyhäkankaalla 8. – 15.6. (ohjaajat saapuvat valmistelemaan leiriä jo 7.6.!) ja lasten ja varhaisnuorten leiri 24. – 27.6. Hakea kannattaa molemmille leireille, jotta pääsee jommallekummalle. Ensimmäisen vuoden ohjaajia valitaan pääsääntöisesti lasten ja varhaisnuorten leirille.

Kaikilta hakijoilta edellytetään vähintään ONL:n Leirinohjaaja 1 -kurssin suoritus. Ohjaajaksi valittujen tulee suorittaa myös Leirinohjaajan jatkokurssi, josta tiedotetaan myöhemmin.

Kaikki saapuneet hakemukset kuitataan, eli jos sinulle ei viikon sisällä kuulu vastausta, niin kysele perään.

Leirinohjaajan tehtävä on työsuhde, josta maksetaan palkkaa. Sen takia on välttämätöntä, että luet sähköpostisi ja vastaat kaikkiin hakemustasi ja mahdollista valintaa koskeviin viesteihin huolellisesti.

Leiriterveisin kanttori Oili