Jatkojatkis 3. – 5.5. Jyväskylässä!

Jyväskylän ja Tampereen ortodoksiset seurakunnat järjestävät yhteisen jatkojatkis-viikonlopun kaikille vuosina 2017 ja 2018 kriparinsa seurakuntien leireillä käyneille ja heidän ohjaajilleen Jyväskylän seurakuntakeskuksessa (Rajakatu 39). Luvassa on yhteistä ohjelmaa (mm. kaupunkikierros, pelailua, hyvää ruokaa, rillausta, saunaa ja viikonlopun jumalanpalveluksiin osallistumista) sekä ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa vanhojen ja uusien leirikavereiden kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt 16.4., mutta mukaan mahtuu vielä halukkaita. Ilmoita tietosi sähköisellä kaavakkeella: ilmoittautuminen jatkojatkikselle, ja laita vielä asiasta viestiä isä Kaarlolle, että osaamme ottaa huomioon myöhästyneen ilmoittautumisesi.

Tervetuloa mukaan leireilemään!