Nuorten ja perheiden kerhoilua syksyllä 2019

Nuorten illat jatkuvat parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 18 kirkossa alkavan ehtoopalveluksen jälkeen nuorisotilassa rennon tekemisen, syömisen ja yhdessäolon merkeissä. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 4.9. Seuraa tiedottelua Instassa (jkl_ort_nuoret) ja Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmässä Facessa. Iltoja vetävät Leevi ja Anette.

Perhekerho on seurakunnan kohtaamispaikka lapsiperheille. Kerhoon ovat tervetulleita lasten ja vanhempien lisäksi myös isovanhemmat ja kummit, niin ortodoksiseen kirkkoon kuuluvat kuin kuulumattomatkin. Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 10 – 11.30, viikosta 37 eli 11.9. alkaen. Mahdollisista muutoksista kerhon ohjelmaan ilmoitetaan seurakunnan viikkotiedotteissa ja Facebookissa. Perhekerhon toiminnasta vastaa kanttori Oili.

Puuhakerho on suunnattu noin eskari- ja alakouluikäisille lapsille. Kerhossa askarrellaan, pelataan, leikitään ja puuhataan vaikka mitä mukavaa. Välillä kerhossa käytetään myös englannin kieltä, joten puuhailun lomassa voi oppia myös uuden kielen. Kerhoa ohjaa Andra Aldea-Löppönen. Kokoontumiset 20.8. alkaen nuorisotilassa tiistaisin klo 18 – 19.

Poikien ponomarikerhossa tutustumme alttariapulaisen eli ponomarin tehtäviin teoriassa ja käytännössä, pientä välipalaa ja hauskaa pelailua unohtamatta. Kerho on suunnattu kaikille kuusi vuotta täyttäneille seurakunnan pojille ja nuorille miehille, joita ponomarina toimiminen kiinnostaa. Kerho jatkaa kokoontumisiaan kesätauon jälkeen ke 4.9. klo 17 – 18.30. kirkkoherranvirastolla. Syksyn muut kokoontumiset ovat ke 2.10. klo 17, ke 6.11. klo 17 ja pe 6.12. klo 10. Lisätietoja voi kysellä isä Kaarlolta.

Kirkkokerho kokoontuu kerran kuussa sunnuntailiturgian aikaan klo 10 – 11 kirkon yhteydessä sijaitsevassa vanhassa salissa. Syksyn kokoontumiset ovat 25.8., 8.9., 6.10., 10.11. ja 8.12. Kerhossa on lapsille kirkkovuoden ajankohtaan sopivaa puuhastelua ohjaajan kanssa, millä aikaa vanhemmat voivat osallistua palvelukseen kirkon puolella. Ohjaaja tuo lapset kirkkoon palveluksen loppupuolella, hieman ennen ehtoollisen jakamista. Kerhon ohjaajana toimii Andra Aldea-Löppönen.

Tervetuloa joukolla mukaan!