Nuorten ja perheiden kerhoilua

Nuorten illat parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 18 kirkossa alkavan ehtoopalveluksen jälkeen nuorisotilassa rennon tekemisen, syömisen ja yhdessäolon merkeissä. Seuraa tiedottelua Instassa (jkl_ort_nuoret). Iltoja vetävät Leevi ja Anette.

Perhekerho on seurakunnan kohtaamispaikka lapsiperheille. Kerhoon ovat tervetulleita lasten ja vanhempien lisäksi myös isovanhemmat ja kummit, niin ortodoksiseen kirkkoon kuuluvat kuin kuulumattomatkin. Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 10 – 11.30. Mahdollisista muutoksista kerhon ohjelmaan ilmoitetaan seurakunnan viikkotiedotteissa ja Facebookissa. Perhekerhon toiminnasta vastaa kanttori Oili.

Puuhakerho on suunnattu noin eskari- ja alakouluikäisille lapsille. Kerhossa askarrellaan, pelataan, leikitään ja puuhataan vaikka mitä mukavaa. Välillä kerhossa käytetään myös englannin kieltä, joten puuhailun lomassa voi oppia myös uuden kielen. Kerhoa ohjaa Andra Aldea-Löppönen. Kokoontumiset nuorisotilassa tiistaisin klo 18 – 19.

Poikien ponomarikerhossa tutustumme alttariapulaisen eli ponomarin tehtäviin teoriassa ja käytännössä, pientä välipalaa ja hauskaa pelailua unohtamatta. Kerho on suunnattu kaikille kuusi vuotta täyttäneille seurakunnan pojille ja nuorille miehille, joita ponomarina toimiminen kiinnostaa. Kevään kokoontumiset ovat la 14.3. klo 18, ma 13.4. klo 10 ja ke 13.5. klo 17. Lisätietoja voi kysellä isä Kaarlolta.

Kirkkokerho kokoontuu kerran kuussa sunnuntailiturgian aikaan klo 10 – 11 kirkon yhteydessä sijaitsevassa vanhassa salissa. Uusimpaan Aamun Koittoon oli eksynyt virheellisiä päivämääriä. Oikeat kirkkokerhopäivät ovat su 15.3. ja 5.4. Kerhossa on lapsille kirkkovuoden ajankohtaan sopivaa puuhastelua ohjaajan kanssa, millä aikaa vanhemmat voivat osallistua palvelukseen kirkon puolella. Ohjaaja tuo lapset kirkkoon palveluksen loppupuolella, hieman ennen ehtoollisen jakamista. Kerhon ohjaajana toimii Andra Aldea-Löppönen.

Tervetuloa joukolla mukaan!