”Pappilan päiväkahvit” keskiviikkoisin klo 13

Poikkeuksellisten aikojen piristykseksi, seurakunnallisen opetuksen ja tiedonkulun kanavaksi, polkaistaan keskiviikkona 13.5. käyntiin sähköisen tiedonkulun maailmassa toteutettavat Pappilan päiväkahvit. Seurakunnan työntekijät kokoontuvat turvaväleistä kiinni pitäen yhteisen kahvipöydän ääreen keskiviikkoisin klo 13 ja kutsuvat Sinutkin mukaan kahviseuraksi seurakunnan Facebook-sivun live-lähetystä seuraamaan.

Luvassa on puhetta seurakunnan kuulumisista, vastauksia seurakuntalaisten esittämiin ajankohtaisiin ja iankaikkisiin kysymyksiin maan ja taivaan väliltä sekä toivottuja kirkkoveisuja Jyväskylän ortodoksisen kanttorikuoron esittäminä. Ei siis muuta kuin kahvit tippumaan, pullat pöytään ja tietokone auki keskiviikkona klo 13!

”Kysy papilta” osioon otetaan kysymyksiä vastaan ennakkoon sähköpostitse osoitteessa kaarlo.saarento(at)ort.fi. ”Tämän kirkkoveisun haluaisin kuulla” -toiveet taas pyydetään toimittamaan hyvissä ajoin osoitteeseen jooa.sotejeff-wilson(at)ort.fi. Helpoimpiin kysymyksiin vastataan ja kauheimmat kappaleet kuullaan!

Tervetuloa linjoille!