Seurakunnassa tapahtuu 25. – 31.5.

SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVULLA SUORATOISTETTAVAT JUMALANPALVELUKSET

Keskiviikkona 27.5.
– klo 18 ehtoopalvelus

Perjantaina 29.5.
– klo 18 parastaasis

Lauantaina 30.5.
– klo 9 liturgia, sielujen lauantai
– klo 18 vigilia

Sunnuntaina 31.5.
– klo 10 liturgia, helluntai

MUUTA TOIMINTAA

Tiistaina 26.5.
– klo 13 Kanttori Jooan laulukoulu Zoomissa
– klo 17.30 Puuhakerho Skypessä

Keskiviikkona 27.5.
– klo 13 Pappilan päiväkahvit Facebookissa
– klo 19 Kripari-info kesän 2020 kristinoppikoululaisille Facebookissa

HUOM. Koronatilanteen vuoksi jumalanpalvelukset toimitetaan pääkirkossa pääosin aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaan. Kirkkokansa ei voi osallistua palveluksiin paikanpäällä, vaan ne pyritään striimaamaan eli lähettämään suoratoistona seurakunnan Facebook-sivulla, jossa ne on katsottavissa tallenteina myös jälkikäteen. Maakunnan pyhäköissä toimitettaviksi ilmoitetut palvelukset perutaan temppelijuhlapäivien palveluksia lukuun ottamatta. Samoin kaikki muut seurakunnalliset toiminnot, tapahtumat, kerhot ja piirit on toistaiseksi peruttu Skypeen siirtynyttä Puuhakerhoa lukuun ottamatta. Kirkkoherranvirasto on siirtynyt henkilökohtaisen asioinnin sijaan palvelemaan puhelimitse ja sähköpostitse. Lisätietoja tilanteesta seurakunnan verkkosivuilla.

Tervetuloa linjoille!