Seurakunnassa tapahtuu 6.7. – 12.7.

Tiistaina 7.7.
– klo 13 Kanttori Jooan laulukoulu ja stemmaharjoitukset Zoomissa

Keskiviikkona 9.7.
– klo 13 Pappilan päiväkahvit Facebookissa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkosta Facebookissa

Lauantaina 11.7.
– klo 18 vigilia kirkosta Facebookissa

Sunnuntaina 12.7.
– klo 10 liturgia kirkon pihalla, osallistuminen ennakkoilmoittautumisella. Lähetys seurattavissa myös Facebookissa.

HUOM. Koronatilanteen vuoksi jumalanpalvelukset toimitetaan pääkirkon osalta pääosin aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaan. Kesäkuusta alkaen liturgiat toimitetaan sään salliessa kirkon pihalla siten, että palvelukseen voi osallistua korkeintaan 45 seurakuntalaista ennakkoilmoittautumisten perusteella. Muut jumalanpalvelukset toimitetaan suljetuin ovin ja seurakunnan Facebook-sivulle suoratoistettuna. Maakunnan jumalanpalvelukset on peruttu valikoituja praasniekkapalveluksia lukuun ottamatta. Lisätietoja epidemiatilanteen vaikutuksista seurakunnan verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!