Seurakunnassa tapahtuu 3. – 9.8.

Keskiviikkona 5.8.
– klo 18 vigilia Viitasaaren tsasounassa
– klo 18 vigilia kirkossa, Huom. Osallistuminen vain kristinoppileiriläisille.

Torstaina 6.8.
– klo 9 vedenpyhitys ja liturgia Viitasaaren tsasounassa, Kristuksen kirkastuminen, Huom. Osallistuminen mahdollista paikallisille. Lähetys seurattavissa myös Facebookissa.
– klo 9 liturgia kirkossa, Kristuksen kirkastuminen, Huom. Osallistuminen vain kristinoppileiriläisille.

Lauantaina 8.8.
– klo 18 vigilia kirkossa, Huom. Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.

Sunnuntaina 9.8.
– klo 10 liturgia kirkossa, kristinoppikoulun päätös, Huom. Osallistuminen vain kristinoppileiriläisille. Lähetys seurattavissa myös Facebookissa.
– klo 10 liturgia Saarijärven tsasounassa, Huom. Osallistuminen mahdollista paikallisille.

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi elokuun alusta alkaen osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon palvelusta edeltävällä viikolla. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Jotta kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan osallistumaan, noudatamme paikkojen täytössä vuorotteluperiaatetta. Myös palvelusten lähettämistä nettiin jatketaan toistaiseksi valittujen palvelusten osalta.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikuntien asukkaat. Rajauksella varmistamme kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Tervetuloa mukaan!