Kuoroihin kaivataan lisää laulajia

Anastasis-kuoro harjoittelee pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18.30 ehtoopalveluksen jälkeen juhlasalissa. Kuoro laulaa ensisijaisesti pääkirkossa jumalanpalveluksissa ja harjoituksissa niitä lauluja harjoittelemme. Uusi laulaja voi halutessaan pyytää yksityisopetusta. Suotavaa olisi, jos kuorolainen tuntisi jo nuotit. Syksyn 2020 kausi alkaa 19.8. klo 18.30. Laulajan ei tarvitse kuulua ortodoksiseen kirkkoon. Vuonna 2021 huhtikuussa on suunnitteilla Kirkkolaulupäivät Joensuussa. Kuoroharjoituksia pitää Marja-Leena, p. 050 5417 352. Olet tervetullut ja uudet laulajat rohkeasti vaan mukaan!

Laulavaiset jatkaa harjoituksia torstaisin 10.9. alkaen klo 17.30. Jos tunnet kiinnostusta kuoro- ja kirkkolauluun, tule rohkeasti mukaan! Myöskään aikaisempaa kuorolaulukokemusta et tarvitse. Äänialat ja sävelkorvat selvitetään harjoitusten myötä. Asenne kuorossamme on rento ja tavoitteena hyvä mieli ja pienissä tilaisuuksissa esiintyminen. Tule tutustumaan! Kuoroa johtaa syyskuusta huhtikuun loppuun kanttori Oili, p. 0500 991621.