Kulmakivi-etkot Jyväskylässä 3.10.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry on päättänyt siirtää Jyväskylään lokakuulle suunnitellut Kulmakivi-festarit vuodella eteenpäin koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. Tarkka ajankohta päätetään myöhemmin.

Ihan festareiden kokoista aukkoa ei syksyyn kuitenkaan jää, sillä ensi vuoden festariin valmistaudutaan Kulmakivi-etkoilla. Luvassa on kymmenen päivää festarifiilistä etänä, terveisiä eri puolilta maata sekä tietenkin musiikkia. Etkojen päätapahtumana on lauantaina 3.10. Jyväskylästä Youtubeen tehtävä live-lähetys.

Jyväskylässä järjestämme lauantaina 3.10. oman etko-kokoontumisen, johon kutsumme seurakunnan viime vuosien leiriläisiä ja muita nuoria mukaan. Ilta alkaa klo 17 seurakunnan juhlasalissa, jossa osallistumme Kulmakivi-etkojen live-lähetyksen tekoon ”studio-yleisönä” toimien. Luvassa ainakin lyhyt rukoushetki, musiikkia ja haastatteluita mm. nuorten mielenterveyteen liittyen. Kameran valon sammuttua jäädään yhdessä viettämään rentoa iltaa ja syömään pitsaa menneitä muistellen ja tulevaa suunnitellen.

Tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ennakkoon: kaarlo.saarento(at)ort.fi tai 040 501 0324.

Jos et pääse paikalle, voit seurata etko-liveä ONL:n Youtube-kanavalta. Myös muuta etko-ohjelmaa kannattaa seurata 1. – 10.10. ONL:n Instagramista.

Tervetuloa mukaan kaikki!