Seurakunnassa tapahtuu 28.9. – 4.10.

Tiistaina 28.9.
– klo 18 Puuhakerho nuorisotilassa

Keskiviikkona 30.9.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 18.30 Nuorten ilta nuorisotilassa

Torstaina 1.10.
– klo 9 liturgia, Jumalanäidin suojelus
– klo 17.30 Oilin kuoron harjoitukset juhlasalissa

Lauantaina 3.10.
– klo 17 Kulmakivi-etkot juhlasalissa (Osallistuminen paikan päällä oman seurakunnan nuorille. Live-lähetys seurattavissa ONL:n Youtube-kanavalla.)
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)

Sunnuntaina 4.10.
– klo 10 liturgia kirkossa, radiointi (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella. Tallenne lähetetään Yle Radio 1:ssä klo 11.)

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon palvelusta edeltävällä viikolla, viikonvaihteen palvelusten osalta perjantaihin klo 12 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimitse tai vastausviestillä. Jotta kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan osallistumaan, noudatamme paikkojen täytössä vuorotteluperiaatetta. Myös palvelusten lähettämistä nettiin jatketaan toistaiseksi valittujen palvelusten osalta.

Jyväskylän kaupungin päätöksellä koskee kirkossa toimitettavia palveluksia ja muita seurakunnan tapahtumia kasvomaskisuositus 24.9. alkaen kahden viikon ajan. Pyydämme seurakuntalaisia varaamaan riittävän määrän hengityssuojia mukaansa seurakunnan toimintaan osallistuessaan.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikuntien asukkaat. Rajauksella varmistamme kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Tervetuloa mukaan!