Seurakunnassa tapahtuu 19. – 25.10.

Tiistaina 20.10.
– klo 18 Puuhakerho nuorisotilassa
– klo 18.30 ”Ortodoksinen usko ja elämäntapa” -avoin yleisöluento Keuruun kansalaisopistossa (kulttuuritalo Kimara, Koulutie 3)

Keskiviikkona 21.10.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 ehtoopalvelus (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 18.30 Ilta kirkkoon liittyneille juhlasalissa

Perjantaina 23.10.
– klo 18 parastasis kirkossa

Lauantaina 24.10.
– klo 9 liturgia kirkossa, Dimitrin lauantai, vainajien muistopäivä (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 9 liturgia Saarijärven tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)

Sunnuntaina 25.10.
– klo 10 liturgia kirkossa ja kirkkokerho vanhassa salissa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 10 liturgia Äänekosken tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla, viikonvaihteen palvelusten osalta perjantaihin klo 12 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimitse tai vastausviestillä. Jotta kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan osallistumaan, noudatamme paikkojen täytössä vuorotteluperiaatetta. Myös palvelusten lähettämistä nettiin jatketaan toistaiseksi valittujen palvelusten osalta.

Jyväskylän kaupungin päätöksellä koskee kirkossa toimitettavia palveluksia ja muita seurakunnan tapahtumia kasvomaskisuositus 24.9. alkaen 31.10. saakka. Pyydämme seurakuntalaisia varaamaan riittävän määrän hengityssuojia mukaansa seurakunnan toimintaan osallistuessaan.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikuntien asukkaat. Rajauksella varmistamme kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Tervetuloa mukaan!