Leirinohjaajien peruskurssi Tampereella 19. – 21.2.

Ortodoksisten nuorten liitto (ONL) järjestää leirinohjaajien peruskurssin (LO1) Tampereella 19.-21.2.2021. Kurssilla osallistujat saavat perustiedot ja -taidot leirinohjaajana toimimiseen ortodoksisella leirillä. Kurssin suorittaminen onkin edellytys leirinohjaajaksi hakemiselle ainakin meillä Jyväskylässä. Kurssin käytyäsi voit hakea töihin myös muiden seurakuntien ja ONL:n leireille.

Seurakunta maksaa kurssin osallistumismaksun omien jäsentensä osalta. Matkasta Tampereelle jokainen sen sijaan huolehtii itse. (Tampereen rautatieasemalta on yhteiskuljetus kurssikeskukseen.) Lisää tietoa kurssista ja ilmoittautumislinkki tapahtumaan löytyy liiton sivuilta.

ONL:lla on loppuvuodelle tarjolla myös kerhonohjaajakurssi verkkototeutuksena, johon kannattaa myös osallistua. Ohjaajahaku seurakuntamme ensi kesän leireille on helmikuussa 2021.