Seurakunnassa tapahtuu 23. – 29.11.

Tiistaina 24.11.
– klo 18 Puuhakerho nuorisotilassa

Keskiviikkona 25.11.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 18.30 Ortodoksisuus tutuksi -kurssi vanhassa salissa

Torstaina 26.11.
– klo 17.30 Laulavaiset-kuoron harjoitukset juhlasalissa

Lauantaina 28.11.
– klo 16 Lukupiiri vanhassa salissa
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)

Sunnuntaina 29.11.
– klo 10 liturgia kirkossa ja kirkkokahvit juhlasalissa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 10 Kirkkokerho vanhassa salissa

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla, viikonvaihteen palvelusten osalta perjantaihin klo 12 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimitse tai vastausviestillä.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikuntien asukkaat. Rajauksella varmistamme kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen noudatamme kaikessa toiminnassa turvavälejä ja huolellista käsi- ym. hygieniaa sekä jumalanpalveluksiin osallistumisesta annettuja erityisohjeita. Hiippakunnan päätöksellä jumalanpalveluksiin ja toimintaan osallistumista koskee vahva kasvomaskisuositus. Toimintaan voi osallistua vain terveenä ja oireettomana.

Tervetuloa mukaan!