Seurakunnassa tapahtuu 18. – 24.1.

Maanantaina 18.1.
– klo 19 Ekumeenisen rukousviikon tapahtuma YouTubessa

Tiistaina 19.1.
– klo 13 Kahvikerho juhlasalissa
– klo 18 Puuhakerho nuorisotilassa

Keskiviikkona 20.1.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 14 Käspaikkapiiri ikoniluokassa
– klo 17 Venäjänkielinen opintopiiri vanhassa salissa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa, suomi-slaavi (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)
– klo 18.30 Kasvuryhmä juhlasalissa

Torstaina 21.1.
– klo 17.30 Laulavaiset-laulupiirin harjoitukset juhlasalissa

Lauantaina 23.1.
– klo 9 liturgia Saarijärven tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 18 vigilia kirkossa, suomi-slaavi (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella.)

Sunnuntaina 24.1.
– klo 10 liturgia kirkossa, suomi-slaavi (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisella. Palvelus seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulla.)
– klo 10 liturgia Äänekosken tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla, maanantaista klo 9 alkaen perjantaihin klo 12 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimitse tai vastausviestillä. Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista peruutuksista, jotta voimme tarjota vapautuvat paikat jollekulle toiselle.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikuntien asukkaat. Rajauksella varmistamme kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen noudatamme kaikessa toiminnassa turvavälejä ja huolellista käsi- ym. hygieniaa sekä jumalanpalveluksiin osallistumisesta annettuja erityisohjeita. Hiippakunnan päätöksellä jumalanpalveluksiin ja toimintaan osallistumista koskee vahva kasvomaskisuositus. Toimintaan voi osallistua vain terveenä ja oireettomana.

Tervetuloa mukaan!