Leirinohjaajahaku käynnissä 7.3. saakka

Ohjaajahaku kesän leireille alkaa 7.2. ja päättyy 7.3.! Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen oili.makirinta(at)ort.fi.

Kirjoita hakemukseen ainakin nimi, ikä, puhelinnumero, osoite, s-postiosoite, sekä mille leirille haluaisit, harrastuksia, työkokemusta, osaamisia, mahdollinen EA-kortti, hygieniapassi, koulutukset ja miksi juuri sinut kannattaa valita ohjaajaksi. Hakemuksella on väliä, joten kirjoita se huolellisesti ja selkeästi.

Jyväskylän kristinoppileiri pidetään Pyhäkankaalla 12.-19.6. (ohjaajat saapuvat leirille jo 11.6.) ja lasten ja varhaisnuorten leiri 28.6.-1.7. Hakea kannattaa molemmille leireille, jotta pääsee jommallekummalle. Ensimmäisen vuoden ohjaajia valitaan pääsääntöisesti lasten ja varhaisnuorten leirille. Korona-tilanteen vuoksi muutokset leirien toteutumiseen ja ajankohtaan ovat mahdollisia.

Kaikilta ohjaajiksi valittavilta edellytetään ONL:n Leirinohjaaja 1 -kurssin suorittamista. Tänä vuonna kurssi pidetään kuitenkin koronan vuoksi vasta hakuajan päätyttyä, Tampereella 7.-9.5, minkä vuoksi voit kirjata hakemukseen joko tiedon aiemmin suorittamastasi leirinohjaajakurssista tai sitoutua valituksi tullessasi osallistumaan toukokuun kurssille.

Kaikki saapuneet hakemukset kuitataan, eli jos sinulle ei viikon sisällä hakuajan päättymisestä kuulu vastausta, niin kysele perään.

Leirinohjaajan tehtävä on työsuhde, josta maksetaan palkkaa. Sen takia on välttämätöntä, että luet sähköpostisi ja vastaat kaikkiin hakemustasi ja mahdollista valintaa koskeviin viesteihin huolellisesti.

Leiriterveisin kanttori Oili ja isä Kaarlo