Laskettelupäivä Laajavuoressa 13.3.

Seurakunta järjestää koko perheen laskettelupäivän Laajavuoressa lauantaina 13.3. klo 10-13. Seurakunta tukee osallistujia siten, että kolmen tunnin rinnelipun hinnaksi jää 15 €/aikuinen, 10 €/opiskelija tai nuori (12-17 v.) ja 5 €/lapsi (6-11 v.). Pienet lapset voivat tulla mukaan vain yhdessä vanhempansa tai muun aikuisen kanssa. Mahdolliset vuokravälineet kustantaa jokainen itse Laajiksen hinnaston mukaan. Seurakunta tarjoaa osallistujille retkieväät, mutta epidemia-tilanteen vuoksi emme järjestä yhteiskyytiä, vaan kulkeminen jää osallistujien harkintaan.

Korona-tilanteen huomioimme päivän järjestelyissä tutuiksi tulleita yleisiä ohjeistuksia noudattaen. Retkeläisillemme on varattu Laajikseen kiintiö (20 hlö), joten päivä toteutuu, mikäli lähtijöitä on ja hiihtokeskus pysyy auki.

Ilmoittautumiset nimi- ja yhteystietoineen sekä ruoka-aineallergioineen pyydetään tekemään seurakunnan virastoon, jyvaskyla(at)ort.fi tai 040 756 9589, niin kauan kuin paikkoja on tarjolla, mutta viimeistään tiistaihin 2.3. mennessä.

Tervetuloa mukaan mäkeen kaikenikäiset yhdessä ja erikseen!