Haetaan tiekirkko-oppaita

Jyväskylän ortodoksinen seurakunta hakee Jyväskylän Kristuksen ylösnousemuksen kirkkoon (Rajakatu 39) kahta tiekirkko-opasta kesälle 2021.

Oppaan tehtävänä on esitellä kirkkoa vierailijoille, avustaa tarvittaessa kirkkosalin siistimisessä ja hoitaa kirkossa olevaa pientä myyntipöytää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ortodoksisen kirkon ja perinteen tuntemus sekä hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Tiekirkko on auki ajalla 14.6. – 6.8. arkipäivisin klo 11 – 18. Oppaiksi valitut hoitavat tehtävää vuorollaan kuukauden ajan: ensimmäinen jakso on 14.6. – 9.7. ja toinen 12.7. – 6.8. Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään tulee osoittaa kirkkoherra Timo Mäkirinnalle ja toimittaa sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla(at)ort.fi perjantaihin 7.5.2021 klo 12 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherran sijainen Kaarlo Saarento, kaarlo.saarento(at)ort.fi / 040 501 0324.