Kevättalkoot Pyhäkankaalla 26.5.

Kevät on jo niin pitkällä, että on aika ruveta suunnittelemaan Pyhäkankaan leirikeskuksen kesäkuntoon laittamista. Toivotammekin teidät sydämellisesti tervetulleiksi talkoisiin keskiviikkona 26.5. klo 15 alkaen!

Pyhikselle voi tulla omalla autolla, mutta tarvittaessa pyrimme järjestämään yhteiskyytejä Jyväskylän kirkolta. Lähtö on noin klo 14 aikaan. Pyhäkankaan osoite on Pölykankaantie 279, 41290 Kangashäkki.

Talkoo-ohjelmassa on leirikeskuksen päärakennuksen, majoitus- ja huoltotilojen sekä rantasaunan siivousta sekä mahdollisesti pieniä korjaushommia. Varusteiksi kannattaa varata vaatteet, jotka eivät pienestä likaantumisesta säikähdä. Uurastuksen lomassa paistetaan makkaraa ja pullakahvitellaan.

Tulijoita pyydetään ilmoittautumaan mukaan viimeistään keskiviikkona 19.5. joko sähköpostilla (jooa.sotejeff-wilson(at)ort.fi) tai tekstiviestitse (0500 991 621).

Tervetuloa mukaan!