Seurakunnantarkastus 14. – 16.5.

Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispa, metropoliitta Arseni, toimittaa seurakunnassamme lakisääteisen seurakunnantarkastuksen 14.–16.5.2021. Tarkastuksen ohjelmaan kuuluu esipaimenen johdolla toimitettavia jumalanpalveluksia sekä työntekijöiden, papiston, alueen uskonnonopettajien, luottamushenkilöiden ja seurakuntalaisten tapaamisia epidemia-tilanteen sallimissa rajoissa.

Tarkastuksen aikana Keski-Suomessa on voimassa kahdenkymmenen hengen kokoontumisrajoitus, minkä vuoksi tarkastusohjelmaan kuuluviin jumalanpalveluksiin osallistuvien määrää on rajattava. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua ennakkoilmoittautumisen kautta. Maakunnan pyhäköissä toimitettaviin palveluksiin ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta niihin voivat osallistua ainoastaan kyseisellä alueella asuvat seurakuntalaiset.

Seurakunnantarkastuksen ohjelmaa

Perjantaina 14.5.
– klo 12 rukoushetki kirkossa
– klo 18 ehtoopalvelus Äänekosken tsasounassa

Lauantaina 15.5.
– klo 10 liturgia Viitasaaren tsasounassa
– klo 18 vigilia kirkossa

Sunnuntaina 16.5.
– klo 10 liturgia ja seurakunnankokous kirkossa