Seurakunnassa tapahtuu 10. – 16.5.

Tiistaina 11.5.
– klo 18 Puuhakerho nuorisotilassa
– klo 18 Pihtiputaan tiistaiseura evl. seurakuntakeskus Sallilassa

Keskiviikkona 12.5.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 14 Käspaikkapiiri ikoniluokassa
– klo 18 vigilia kirkossa, suomi-slaavi (Osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)
– klo 18 Nuorten ilta nuorisotilassa

Torstaina 13.5.
– klo 10 liturgia kirkossa, helatorstai, suomi-slaavi (Osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Perjantaina 14.5.
– klo 12 rukoushetki seurakunnantarkastuksen alkaessa kirkossa, mp. Arseni
– klo 18 ehtoopalvelus Äänekosken tsasounassa, mp. Arseni (Osallistuminen paikallisille avoin.)

Lauantaina 15.5.
– klo 9 liturgia Äänekosken tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 10 liturgia Viitasaaren tsasounassa, mp. Arseni (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 18 vigilia kirkossa, mp. Arseni (Osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Sunnuntaina 16.5.
– klo 10 liturgia ja seurakunnankokous kirkossa, mp. Arseni (Osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua korkeintaan kaksikymmentä (20) seurakuntalaista ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla, maanantaista klo 9 alkaen, perjantaihin klo 12 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Mukaan palvelukseen voit ilmoittaa vain itsesi ja lähimmät perheenjäsenesi. Koska kuhunkin palvelukseen mahtuu toimittavan henkilöstön lisäksi vain muutama seurakuntalainen, noudatamme ilmoittautumisissa vuorotteluperiaatetta siten, että kukin seurakuntalainen voi ilmoittautua korkeintaan yhteen palvelukseen viikon aikana. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimessa tai vastausviestillä. Mikäli tulosi palvelukseen peruuntuu, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian, että voimme tarjota paikkaasi jollekulle toiselle.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikunnan asukkaat. Rajauksella pyrimme varmistamaan kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ylitetään.

Kerho-, piiri- ja tiistaiseuratoiminta jatkuu suositeltujen kokoontumisrajoitusten puitteissa. Sekä jumalanpalveluksissa että seurakunnan muussa toiminnassa noudatamme edelleen toistaiseksi voimassa olevia ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta. Flunssaoireita potevien seurakuntalaisten on kaikissa tilanteissa jäätävä kotiin lepäämään. Jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Pyydämme seurakuntalaisia varaamaan riittävän määrän hengityssuojia mukaansa seurakunnan toimintaan osallistuessaan.

Tervetuloa mukaan!