Seurakunnassa tapahtuu 7. – 13.6.

Tiistaina 8.6.
– klo 17 akatistos Viitasaaren tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)

Keskiviikkona 9.6.
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Perjantaina 11.6.
– klo 18 vigilia Saarijärven tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)

Lauantaina 12.6.
– klo 9 vedenpyhitys ja liturgia Saarijärven tsasounassa, pt. Arseni Konevitsalaisen praasniekka (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Sunnuntaina 13.6.
– klo 10 liturgia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös streamattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Seurakunnan kristinoppileiri
järjestetään Pyhäkankaan leirikeskuksessa ajalla 12. – 19.6. Epidemia-tilanteen vuoksi leirille ja leirin aikana Pyhäkankaalla toimitettaviin jumalanpalveluksiin ei valitettavasti voida ottaa vieraita.

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua korkeintaan 35 seurakuntalaista ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla. Kesäaikana virasto palvelee ma, ke ja to klo 9 – 12. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Mukaan palvelukseen voit ilmoittaa vain itsesi ja lähimmät perheenjäsenesi. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimessa tai vastausviestillä. Mikäli tulosi palvelukseen peruuntuu, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian, että voimme tarjota paikkaasi jollekulle toiselle.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikunnan asukkaat. Rajauksella pyrimme varmistamaan kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin ilman, että viranomaisten asettamia kokoontumisrajoituksia ja suositeltuja turvavälejä ylitetään.

Kerho-, piiri- ja tiistaiseuratoiminta jatkuu suositeltujen kokoontumisrajoitusten puitteissa. Sekä jumalanpalveluksissa että seurakunnan muussa toiminnassa noudatamme edelleen toistaiseksi voimassa olevia ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta. Flunssaoireita potevien seurakuntalaisten on kaikissa tilanteissa jäätävä kotiin lepäämään. Jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Pyydämme seurakuntalaisia varaamaan riittävän määrän hengityssuojia mukaansa seurakunnan toimintaan osallistuessaan.

Tervetuloa mukaan!