Jatkis Pyhäkankaalla 8.-10.10.

Kulmakivi-festareiden siirryttyä rokotustilanteen kehityksen pitkittymisen myötä jälleen vuodella eteenpäin järjestämme jatkiksen eli jatkokriparin kaikille kesällä 2020 tai 2021 kristinoppileirinsä käyneille nuorille ja heidän ohjaajilleen. Luvassa on mahtava viikonloppu kriparia muistellen ja uusia muistoja keräillen rennon yhdessäolon merkeissä. Osallistumme leirin aikana myös valtakunnallisen etä-Kulmakiven ohjelmaan.

Ilmoittautuminen jatkikselle tapahtuu perjantaihin 24.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen oili.makirinta(at)ort.fi tai puhelimella 0500 991 621. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös allergioista, lääkkeistä ja tarvittavista terveystiedoista, mikäli niissä on tapahtunut muutoksia kripan jälkeen. Leiri toteutuu, jos vähintään kymmenen leiriläistä ilmoittautuu mukaan.

Leiristä on tiedotettu kaikille kripan käyneille postitetussa kirjeessä, mutta lisätietoja voi kysellä rohkeasti Oililta.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin
Oili, isä Kaarlo, Iris ja koko ohjaajaporukka