Seurakunnassa tapahtuu 20. – 26.9.

Tiistaina 21.9.
– klo 17.30 Puuhakerho nuorisotilassa
– klo 18 Pihtiputaan tiistaiseura Sallilassa

Keskiviikkona 22.9.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)
– klo 18.30 Nuorten ilta nuorisotilassa
– klo 18.30 Ortodoksisuus tutuksi -kurssin aloitus vanhassa salissa

Torstaina 23.9.
– klo 17.30 Laulavaiset-laulupiirin harjoitukset juhlasalissa
HUOM. Klo 18 pidettäväksi ilmoitettu tiistaiseuran ”Tietoteknisen avun ilta” on siirretty lokakuulle!

Lauantaina 25.9.
– klo 9 liturgia Saarijärven tsasounassa (Osallistuminen paikallisille avoin.)
– klo 10 Kukkasipulien istutusta kirkolla (Ilmoittautuminen tarjoilun mitoittamiseksi Oilille.)
– klo 18 vigilia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Seurattavissa myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)

Sunnuntaina 26.9.
– klo 10 liturgia kirkossa (Osallistuminen ennakkoilmoittautumisen kautta. Palvelus seurattavissa myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)
– klo 10 Kirkkokerho vanhassa salissa
– klo 11.30 – 13.00 Kirkkoherranvaalin äänestys kirkossa ja vaalikahvit juhlasalissa
– klo 15.30 Romaniankielinen keskustelukerho nuorisotilassa

HUOM. Jyväskylän kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin voi osallistua rajattu määrä seurakuntalaisia ennakkoilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon (040 756 9589 / jyvaskyla(at)ort.fi) palvelusta edeltävällä viikolla, ma – pe klo 9 – 12. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamiesi osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Nimi- ja yhteystietojen kerääminen osallistujilta perustuu viranomaisten ohjeisiin. Mukaan palvelukseen voit ilmoittaa vain itsesi ja lähimmät perheenjäsenesi. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset puhelimessa tai vastausviestillä.

Maakunnan jumalanpalveluspaikoissa toimitettaviin palveluksiin emme seurakuntalaisten vähäisen määrän vuoksi vaadi ennakkoilmoittautumisia, mutta niihin voivat osallistua toistaiseksi ainoastaan kyseisen paikkakunnan tai naapurikunnan asukkaat. Rajauksella pyrimme varmistamaan kaikille seurakuntalaisille mahdollisuuden osallistua oman lähimmän pyhäkkönsä jumalanpalveluksiin viranomaisten asettamien kokoontumisrajoitusten ja määräättyjen turvavälien puitteissa.

Kerho-, piiri- ja tiistaiseuratoiminta jatkuu suositeltujen kokoontumisrajoitusten puitteissa. Sekä jumalanpalveluksissa että seurakunnan muussa toiminnassa noudatamme edelleen toistaiseksi voimassa olevia ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta. Flunssaoireita potevien seurakuntalaisten on kaikissa tilanteissa jäätävä kotiin lepäämään. Jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Pyydämme seurakuntalaisia varaamaan riittävän määrän hengityssuojaimia mukaansa seurakunnan toimintaan osallistuessaan. Kirjalliset ohjeet varotoimien noudattamisesta ovat nähtävillä seurakunnan tiloissa, ja henkilökunta opastaa osallistujia käytäntöihin liittyen.

Tervetuloa mukaan!