Seurakunnassa tapahtuu 29.11. – 5.12.

Tiistaina 30.11.
– klo 13 Kahvikerho, Äänekosken kirkkoherra Elina Tourunen kertoo Siirakin kirjasta
– klo 17 Ääneseudun tiistaiseura Äänekosken tsasounassa
– klo 17.30 Puuhakerho nuorisotilassa

Keskiviikkona 1.12.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa
– klo 18.30 Anastasis-kuoron harjoitukset kirkossa
– klo 18.30 Nuorten ilta nuorisotilassa

Lauantaina 4.12.
– klo 18 vigilia kirkossa, mp. Arseni

Sunnuntaina 5.12.
– klo 10 liturgia kirkossa ja kirkkokahvit juhlasalissa, mp. Arseni, kirkkoherran toimeen asettaminen ja kanttori Jooan läksiäiset (Liturgia seurattavissa myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)
– klo 17 Jeesuksenrukouspalvelus Äänekosken tsasounassa
– klo 18 vigilia kirkossa

HUOM. Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa käytössä olleet kokoontumisrajoitukset ja niihin liittyneet ennakkoilmoittautumiskäytännöt ovat poistuneet 27.9. alkaen parantuneen epidemia- ja rokotustilanteen sekä viranomaisten keventyneen rajoituslinjan johdosta. Kokoontumisrajoitusten poistumisesta huolimatta noudatamme sekä jumalanpalveluksissa että seurakunnan muussa toiminnassa edelleen toistaiseksi voimassa olevia ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta. Flunssaoireita potevien seurakuntalaisten on kaikissa tilanteissa jäätävä kotiin lepäämään. Jumalanpalveluksissa ja tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Tervetuloa!