Seurakunnassa tapahtuu 24. – 30.1.

Tiistaina 25.1.
– klo 17.30 Puuhakerho nuorisotilassa

Keskiviikkona 26.1.
– klo 10 Perhekerho nuorisotilassa
– klo 18 ehtoopalvelus kirkossa
– klo 18.30 Nuorten ilta nuorisotilassa

Lauantaina 29.1.
– klo 9 liturgia Viitasaaren tsasounassa
– klo 16 Lukupiiri vanhassa salissa
– klo 18 vigilia kirkossa

Sunnuntaina 30.1.
– klo 10 liturgia kirkossa (Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista virastoon ma-pe, klo 9-12. Palvelus seurattavissa myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivulta.)
– klo 10 Kirkkokerho vanhassa salissa (Huom. Kerhoon tulijat, muistakaa ilmoittautua liturgiaan!)
– klo 15 Romaniankielinen keskustelukerho nuorisotilassa

HUOM. Palvelusten osallistujamäärän rajaamiseksi edellytämme Jyväskylän kirkossa toimitettaviin liturgioihin tulijoilta ennakkoilmoittautumista. Muihin kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin sekä maakunnan jumalanpalveluspaikoissa pidettäviin tilaisuuksiin ei vähäisen osallistujamäärän vuoksi edellytetä ilmoittautumista. Niin ikään kerhot ja piirit kokoontuvat edelleen kahdenkymmenen hengen osallistujarajan puitteissa ilman ennakkoilmoittautumista.

Jyväskylän kirkossa toimitettaviin liturgioihin ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon joko puhelimitse (040 756 9589) tai sähköpostilla (jyvaskyla(at)ort.fi). Ilmoittautuminen kuluvan viikon palveluksiin on mahdollista viraston aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 9–12. Ilmoittautumiset tehdään henkilökohtaisesti tai perhekunnittain osallistujien nimet ja puhelinnumero ilmoittaen. Kaikki ilmoittautumiset kuitataan vastaanotetuiksi joko puhelimessa tai vastausviestillä. Paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kahdellekymmenelle ensimmäiselle. Seurakuntalaisia pyydetään noudattamaan ilmoittautumisissa vuorotteluperiaatetta siten, että kaikille halukkaille tarjoutuu mahdollisuus osallistua liturgiaan vuorollaan.

Noudatamme sekä jumalanpalveluksissa että seurakunnan muussa toiminnassa edelleen toistaiseksi voimassa olevia ohjeita turvaväleistä ja hygieniasta. Flunssaoireita potevien seurakuntalaisten on kaikissa tilanteissa jäätävä kotiin lepäämään. Jumalanpalveluksiin ja tapahtumiin osallistuville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Toimintaan osallistuvien tulee huolehtia riittävän etäisyyden pitämisestä muihin paikalla oleviin. Kirjalliset ohjeet varotoimenpiteiden noudattamisesta ovat nähtävillä seurakunnan tiloissa, ja henkilökunta opastaa osallistujia käytäntöihin liittyen.

Tervetuloa!