Seurakuntamestari vaihtuu

Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa kuluneet kuukaudet ovat olleet monien henkilövaihdosten aikaa. Muutokset jatkuvat seurakuntamestarin vaihtumisella. Tointa viime vuodet hoitanut Erna Suutari irtisanoutui toimesta huhtikuussa uusiin tehtäviin siirtymisen johdosta 19.4. alkaen. Vapautunut toimi oli haettavana ajalla 6. – 20.4. Seurakunnanneuvosto valitsi neljän tehtävää hakeneen joukosta uudeksi seurakuntamestariksi Elmo Elon kokouksessaan 27.4. Alustavan suunnitelman mukaan valittu pääsee aloittamaan toimessa nykyisen työsopimuksensa päättyessä syksyllä 2022, mihin asti seurakuntamestarin tehtävät hoidetaan sijaisjärjestelyin.

Erna Suutarin läksiäisiä vietetään sunnuntaina 29.5. kirkossa klo 10 alkavan liturgian ja sitä seuraavan yhteisen lounaan merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan puolesta kiitämme Ernaa kuluneista vuosista ja toivomme Elmolle monia armorikkaita vuosia uudessa tehtävässä!