Kulmakivi: Lasten ja nuorten tapahtuma Jyväskylässä

KULMAKIVI 7.-9.10.2022

Ortodoksiset nuorisofestarit Jyväskylässä

Osallistu Kulmakiveen!

Koko Suomen ortodoksien yhteinen Kulmakivi-tapahtuma järjestetään Jyväskylässä lokakuussa. Ohjelmassa on kaikkea kivaa: disco, esiintymisiä, työpajoja, jumalanpalveluksia ja ruokailut. Tapahtumapaikkoina ovat kirkko, Viitaniemen koulu ja eri pisteet kaupungilla. Ohjelmasta tarkemmin: onl.fi/kulmakivi

Miten pääsen mukaan?

Jyväskylän seurakunnan lapset ja nuoret pääsevät mukaan ilmaiseksi. Tapahtuma vaatii kuitenkin ennakkoilmoittautumisen. Ohjelma on suunniteltu nuorisoa ajatellen, mutta mukavaa tekemistä on koko perheelle. Kannattaa lähteä yhdessä juhlimaan! Muille kuin lapsille ja nuorille tapahtuman hinta on 50 euroa (sis. ruuat, ohjelman, lattiamajoituksen koululla tarvittaessa sekä perustason vakuutuksen). Ilmoittaudu viim. 1.9. Valeria-kanttorille sähköpostitse valeria.ratilainen@ort.fi. Ilmoita nimi, ikä, ruokarajoitteet ja tarvitsetko koulumajoitusta. Ilmoita myös muut huomioitavat seikat: lääkitykset, liikuntarajoitukset ja saatko mahdollisesti esiintyä valokuvissa, joita tapahtumassa otetaan. Peruuttamattomasta poisjäännistä voidaan laskuttaa tapahtuman hinta 50 euroa.

Talkoolaiseksi?

Tapahtuma tarvitsee onnistuakseen tekijöitä. Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry ottaa noin 16-vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä talkoolaisiksi tapahtumaan. Auttaa voit monella tavalla, esimerkiksi valvonnassa, EA-asioissa, yökahvilan myyjänä, siivoamisessa, keittiössä ja opastamisessa ONL:n väen kanssa sopien. Ota yhteyttä suoraan ONL:oon: onl@ort.fi