Kiinnostaako ortodoksisuus? – näin otat matalan kynnyksen ensiaskeleen tai syvennät tietojasi

Ortodoksisuus tutuksi -kursseja järjestetään kaudella 2022-2023 seurakunnassamme kaksi kappaletta, toinen syksyllä ja toinen keväällä. Parin viikon välein kokoontuvilla kursseilla saadaan perustiedot ortodoksisesta uskosta ja tutustutaan yhdessä seurakunnan elämään. Kurssille osallistuminen tarjoaa polun ortodoksisen kirkon jäsenyyteen, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki muutenkin aiheesta kiinnostuneet ja kertausta kaipaavat. Opetukseen osallistuminen on myös mahdollista etäyhteyden välityksellä. Etäyhteys on tarkoitettu erityisesti pitkämatkalaisille, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa etäyhteystarpeesta muutenkin.

Kurssin infotapaaminen järjetetään keskiviikkona 14.9. klo 18.30 seurakuntakeskuksen Vanhassa salissa. (Kokoontumista edeltää noin puolentunnin mittainen ehtoopalvelus.)

Ilmoittautumisia pyydetään 13.9. mennessä osoitteeseen joonas.ratilainen@ort.fi. Lisätietoja antavat isät Kaarlo ja Joonas. Tervetuloa!