Ortodoksisuus tutuksi

Ortodoksisuus tutuksi -kursseja järjestetään kaudella 2022-2023 seurakunnassamme kaksi kappaletta, toinen syksyllä ja toinen keväällä. Parin viikon välein kokoontuvilla kursseilla saadaan perustiedot ortodoksisesta uskosta ja tutustutaan yhdessä seurakunnan elämään. Kurssille osallistuminen tarjoaa polun ortodoksisen kirkon jäsenyyteen, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki muutenkin aiheesta kiinnostuneet ja kertausta kaipaavat. Opetukseen osallistuminen on myös mahdollista etäyhteyden välityksellä. Etäyhteys on tarkoitettu erityisesti pitkämatkalaisille, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa etäyhteystarpeesta muutenkin.

Kevään kurssin infotapaaminen järjetetään lauantaina 14.1. klo 16 seurakuntakeskuksen Vanhassa salissa. Kurssin jälkeen halukkaat voivat jäädä vielä iltakirkkoon (vigiliaan), joka alkaa kello 18.

Ilmoittautumisia pyydetään osoitteeseen joonas.ratilainen@ort.fi. Lisätietoja antavat isät Kaarlo ja Joonas.

Tervetuloa!