Jyväskylän tiistaiseuran tapahtumia keväällä 2023

Jyväskylän tiistaiseuran tapahtumat ovat kaikille avoimia. HUOM! Kansalaisopiston tiistai-iltaisin kokoontuvasta ikonikurssista johtuen on Jyväskylän tiistaiseura välttänyt päällekkäisten tapahtumien järjestämistä.

 

Sunnuntaina 26.2.

Seurakunnassa vierailee sotilaspastori Marko Haukkamäki Tikkakosken ilmasotakoulusta. Haukkamäki alustaa aiheesta ”henkinen kriisinkestävyys”. Esimerkiksi koronapandemia ja Ukrainassa alkanut sota ovat koetelleet monien jaksamista ja tulevaisuudenuskoa. Toisaalta myös yksilötasolla tapahtuu erilaisa kriisejä – vaikkapa perheessä, lähipiirissä tai työelämässä – joista voi olla raskas selviytyä. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun Juhlasaliin heti liturgian jälkeen.

Haukkamäki vierailee seurakunnassa Jyväskylän tiistaiseuran kutsusta ja kirkkokahvit järjestää Ääneseudun tiistaiseura. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

 

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN. Maanantaina 13.3. Jyväskylän tiistaiseuran vuosikokous osoitteessa Rajakatu 39, Kirkkoherranvirasto. Luodaan katsaus menneeseen ja tulevaan. Samalla arpajaiset, jonka tuotto osoitetaan Filantropia ry:lle. Voit halutessasi leipoa tai tuoda pieniä lahjoja arpajaisia varten. Tervetuloa!

 

Maanantaina 27.3.

27.3 kello 18 Jyväskylän tiistaiseura vierailee Jyväskylän katolisessa pyhän Olavin seurakunnassa (Yrjönkatu 36, Jyväskylä). Tiistaiseura on pyytänyt alustusta aiheesta ”Taide roomalaiskatolisessa kirkossa”. Milloin pyhiä esittävät patsaat yleistyivät lännessä? Minkälainen suhde katolisella kirkolla on ikoneihin? Kenen luomaa taidetta kirkoissa saa esittää? Kirkkoherra isä Anders Hamberg toivottaa kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan paikalliseen katoliseen seurakuntaan.