Leirityöntekijöiden haku 1.2.–1.3.2024

Ensi kesänä Jyväskylän ortodoksinen seurakunta järjestää Pyhäkankaan leirikeskuksessa kaksi leiriä, joille haetaan leirinohjaajia ja keittiöapulaisia. Lastenleiri on 3.–6.6.2024 ja Kristinoppileiri on 8.–15.6.2024.

  • Leirinohjaajalta vaaditaan:
  1. suoritettu ortodoksinen leirinohjaajakurssi
  2. erähenkisyyttä
  3. sosiaalisia taitoja
  4. huolellisuutta yhteistä leiriympäristöä ja sen siisteyttä kohtaan
  5. kykyä työskennellä ja olla ryhmässä 24/7 leirin ajan
  6. kiinnostusta kirkkoa, sen tapoja ja perinteitä kohtaan.

Pyhäkankaan leirikeskus on perinteinen leiripaikka yhteismajoituksella, ulkovessoilla ja suihkuttomalla rantasaunalla. Samalla se on kesäparatiisi, jossa linnun laulu, laineen liplatus rannassa ja kesäsateen ropina majoitusrakennuksen peltikattoon luovat kesäelämyksiä. Pyhäkankaan leirejä leimaa vahva yhteishenki ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Leirinohjaajat ovat aina askelen edellä ja tekevät kristinoppileireistä ja lastenleireistä ikimuistoiset kokemukset leiriläisille.

Tule tekemään yhdessä ensi kesän leirejä! Tarjoamme sinulle päiväpalkan ONL ry:n palkkataulukon mukaisesti, kaikki ateriat, yhteismajoituksen, mukavan työyhteisön, ihanan ympäristön ja hulvattomia hetkiä leirin tiimellyksessä.

  • Keittiöapulaiselta vaaditaan hygieniapassi, hyvää aloitekykyä ja kestävyyttä toimia leiriolosuhteissa keittiössä. Työhön kuuluu leirikokin kanssa sopien aamiaisen ja iltapalan laitto, ruuanlaitossa avustaminen ohjeiden mukaan, tiskaaminen, keittiön ja ruokailutilan siisteydestä huolehtiminen ja leiriläisten ohjeistaminen tarpeen mukaan. Työstä maksetaan tuntipalkka tehtyjen tuntien mukaan ilta- ja viikonloppukorvauksin.

Hakuaika tehtäviin on 1.2.–1.3.2024. Hakemukset osoitetaan ja lähetetään kirjallisina hakemuksina (ei esim. videona) nuorisotyöstä vastaavalle kanttorille Valeria Ratilaiselle sähköisesti osoitteeseen valeria.ratilainen(at)ort.fi. Liitteenä löydät hakemusmallin, jonka mukaisesti hakemus pyydetään tekemään. Mallin löydät tästä.

Kaikki saapuneet hakemukset kuitataan, eli jos sinulle ei viikon sisällä kuulu vastausta, kysele perään.

Leirinohjaajan tai keittiöapulaisen tehtävä on työsuhde, josta maksetaan palkkaa. Sen takia on välttämätöntä, että luet sähköpostisi ja vastaat kaikkiin hakemustasi ja mahdollista valintaa koskeviin viesteihin huolellisesti.

Leirinohjaajavalinnat tehdään maaliskuussa.

Lisätietoja antaa ja asiassa auttaa kanttori Valeria, puh. 0500 991 621 tai valeria.ratilainen(at)ort.fi.