Seurakunnallamme on vuokrakäytössä kaksi Jyväskylän seurakuntakeskuksessa Rajakadulla sijaitsevaa salia ja leirikeskus Uuraisten Kangashäkissä. Tiloja vuokrataan myös seurakunnan ulkopuolisille tahoille. Kaupungin keskustassa sijaitsevina juhlatiloina molemmat salimme ovat hyvin suosittuja, minkä vuoksi mahdolliset tiedustelut ja varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Leirikeskuksen osalta seurakunnan omat leirit ja tapahtumat rajoittavat vuokrakäytölle jäävää aikaa kesäisin.

Juhlasali

Juhlasali on seurakuntakeskuksessa sijaitseva perhejuhliin, muistotilaisuuksiin, koulutustilaisuuksiin, kokouksiin sekä konsertteihin soveltuva tila. Tilaan mahtuu pöydän ääreen istumaan 110 henkilöä, kaiken kaikkiaan tilaa on noin 160 henkilölle.

Tilavuokraan kuuluu tilava keittiö, jossa on myös mahdollisuus ruuan valmistamiseen. Astioiden käyttö sisältyy vuokraan, pöytäliinoista peritään erillinen maksu. Erikseen on vuokrattavissa käyttöön myös dataprojektori. Tilassa on äänentoistolaitteet.

Vanha seurakuntasali

Vanha seurakuntasali on kirkkorakennuksen yhteydessä sijaitseva perhejuhliin, muistotilaisuuksiin, koulutustilaisuuksiin ja kokouksiin soveltuva tila. Tilaan mahtuu pöydän ääreen istumaan 40 henkilöä, kaiken kaikkiaan tilaa on noin 50 henkilölle.

Tilavuokraan kuuluu pieni keittokomero, joka on varusteltu liedellä, kahvinkeittimellä, mikrolla ja jääkaapilla. Astioiden käyttö sisältyy vuokraan, pöytäliinoista peritään erillinen maksu. Erikseen on vuokrattavissa käyttöön myös dataprojektori.

 

Pyhäkankaan leirikeskus

Pyhäkankaan leirikeskus sijaitsee Uuraisten Kangashäkissä, Sällijärven rannalla, osoitteessa Pölykankaantie 279. Leirikeskus toimii entisen kansakoulun tiloissa, jotka seurakunta osti käyttöönsä 1980-luvulla. Leirikeskuksessa on päärakennuksen lisäksi erillinen majoitusrakennus wc- ja saunatiloineen sekä rantasauna ja erillinen pienen pieni mökkirakennus lisämajoitustilana. Päärakennuksen entisistä luokkahuoneista toinen on sisustettu kappeliksi ja muut huoneet ovat käytössä toiminta-, majoitus- ja keittiötiloina. Kaikkiaan leirikeskuksessa on majoitustiloja hieman yli 40 hengelle. Leirikeskus on käytössä vain kesäaikaan, toukokuun puolivälistä syys-lokakuulle.

Tiedustelut ja varaukset:

Kirkkoherranvirasto: puh. 040 756 9589 tai jyvaskyla(at)ort.fi. Avoinna ma–pe klo 9–12, kesäaikaan ma ja ke klo 9–12.

Seurakuntamestari Elmo Elo: puh. 050 539 9417 tai elmo.elo(at)ort.fi.