Jyväskylän ortodoksisessa seurakunnassa toimii tällä hetkellä kaksi kuoroa ja yksi lauluyhtye. Kanttori Marja-Leena Kuglerin johtama Anastasis-kuoro toimii seurakunnan pääkirkon kuorona ja vastaa laulusta kirkon jumalanpalveluksissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Seurakunnan nuorisokuoro harjoittelee ja esiintyy säännöllisesti kanttori Jooa Sotejeff-Wilsonin johdolla. Lisäksi Jooan johdolla toimii naislaulajista muodostuva lauluyhtye Kassiane, joka esiintyy säännöllisesti erilaisissa tapahtumissa niin seurakunnassa kuin sen ulkopuolellakin.

Anastasis-kuoron harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18 alkavan ehtoopalveluksen jälkeen. Kaikkia laulu- ja nuotinlukutaitoisia kuorolaulusta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä kanttori Marja-Leenaan. Laulajien ei tarvitse kuulua ortodoksiseen seurakuntaan.

Nuorisokuoro kokoontuu maanantaisin klo 17 seurakuntakeskuksessa ja on avoin kaikille laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Seuraa tiedottelua Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmästä Facebookissa. Tervetuloa!