Seurakunnassamme toimii erilaisia kerhoja ja piirejä, joissa osallistujilla on mahdollisuus opiskella ortodoksisen uskon perusteita ja syventää tietojaan Idän kirkon perinteestä. Säännöllisesti kokoontuvien kurssien ja piirien lisäksi järjestämme myös muun muassa kasvatuksellisia päivätapahtumia eri aiheista sekä ortodoksisuuteen tutustuttavia luentosarjoja yhteistyössä maakunnan kansalaisopistojen kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut Ortodoksiseen kirkkoon liittymisestä tai opetuksen saamisesta, mutta et pääse osallistumaan järjestettävään opetukseen, voit ottaa yhteyttä suoraan seurakuntamme papistoon. Järjestämme opetusta tarvittaessa myös kurssien ulkopuolella.

Ortodoksisuus tutuksi -kurssi

Ortodoksisuus tutuksi -kursseja järjestetään kaudella 2022-2023 seurakunnassamme kaksi kappaletta, toinen syksyllä ja toinen keväällä. Parin viikon välein kokoontuvilla kursseilla saadaan perustiedot ortodoksisesta uskosta ja tutustutaan yhdessä seurakunnan elämään. Kurssille osallistuminen tarjoaa polun ortodoksisen kirkon jäsenyyteen, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki muutenkin aiheesta kiinnostuneet ja kertausta kaipaavat. Isät Kaarlo ja Joonas vetävät kurssia. Tervetuloa!

Kasvuryhmä

Kasvuryhmä on seurakuntamme raamattupiiri, joka kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoiltaisin lukemaan Raamattua ja keskustelemaan tekstin herättämistä ajatuksista, uskosta ja elämästä. Kasvuryhmän kokoontumisiin ovat tervetulleita kaikki Raamatun sanomasta ja hengellisen elämän syventämisestä kiinnostuneet seurakuntalaiset. Ota mukaasi oma Raamattu ja avointa, keskustelevaa mieltä. Ryhmän toiminnasta vastaa seurakunnan papisto. Tervetuloa!

Lukupiiri

Seurakunnan lukupiiri kokoontuu seurakuntakeskuksessa tavallisesti noin kerran kuussa lauantaisin keskustelemaan yhdessä valituista, ortodoksiseen uskoon liittyvistä kirjoista. Tällä hetkellä lukupiirin toiminta on tauolla ja uutta vapaaehtoisvetäjää etsitään.