Kristinoppileiri ensi kesänä 8.-15.6.2024

Seurakunta on lähettänyt kaikille vuonna 2009 syntyneille jäsenilleen postissa kutsukirjeen kesän kristinoppileirille.

Seurakunnan kristinoppileiri järjestetään Pyhänkankaan leirikeskuksessa Uuraisilla 8.-14.6. Lisäksi la 15.6. on juhlallinen leirin päätöspäivä Jyväskylässä Ylösnousemuksen kirkossa (Rajakatu 39).

Leirin päivät koostuvat hyvästä ruuasta, erittäin kohtuullisesta määrästä havainnollisia oppitunteja, yhteisistä peleistä ja leikeistä, vapaa-ajasta, saunomisesta, uimisesta, nuotioilloista ja jumalanpalveluksista. Leirillä saa kysyä, ihmetellä, oppia uutta ja kyseenalaistaa. Leirin henkilökunta eli nuoret ohjaajat, pappi, kanttori ja keittiöhenkilökunta ovat paikalla leiriläisiä ja heidän viihtymistästään varten. Leirin hinta on oman seurakunnan jäsenille 100 euroa. Se sisältää kaikki ruuat, ohjelman ja vakuutuksen.

Ensi kesän leirille voit ilmoittaudutaan vaikka heti, mutta mielellään 1.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@ort.fi. Ilmoita: leiriläisen nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja huoltajan yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Jos nuori haluaa osallistua jollekin muulle kuin tälle Jyväskylän omalle leirille, ota yhteyttä seurakuntaan. Kaikki sähköpostit kuitataan, joten ellet saa sähköpostiisi vastausta, otathan uudelleen yhteyttä ilmoittautumisen varmistamiseksi. 

Kristinoppileirille voivat ilmoittautua myös muut kuin oman seurakunnan jäsenet tai seurakunnan nuoret, joilla leiri oman ikäryhmän kanssa jäi käymättä, mutta nyt leiri kiinnostaa.

Lisätietoja leiristä antaa nuorisotyöstä vastaava kanttori Valeria: valeria.ratilainen@ort.fi tai 0500 991 621