Ortodoksisuus tutuksi -kurssi

Ortodoksisuus tutuksi -kursseja järjestetään seurakunnassamme vuosittain kaksi, toinen syksyllä ja toinen keväällä. Kursseilla tutustutaan ortodoksisen kirkon oppeihin, historiaan ja kulttuuriin. Kurssit on avoimia kaikille ortodoksisuudesta kiinnostuneille, mutta ne on erityisesti tarkoitettu tueksi heille, jotka harkitsevat kirkkoon liittymistä. Kurssit ovat maksuttomia ja kokoontuvat noin kahden viikon välein keskiviikkoiltaisin (syksy) tai lauantaisin (kevät). Etäosallistuminen on mahdollista, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti pitkämatkalaisille.

Seuraava kurssi alkaa jälleen syyskuussa. Mikäli kurssille osallistuminen on hankalaa tai haluat aloittaa ortodoksisuuteen tutustumisen jo nyt, voit sopia papiston kanssa muista tutustumistavoista. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen joonas.ratilainen@ort.fi.

Tervetuloa!