JYVÄSKYLÄSSÄ LAUANTAINA 27.4. KELLO 16 JUHLASALISSA: NAISTEN ELETTY ORTODOKSISUUS, jatkopohdiskelua vajaan vuoden takaisesta Valamon luostarissa järjestetystä seminaarista

JYVÄSKYLÄSSÄ LAUANTAINA 27.4. KELLO 16 JUHLASALISSA:

NAISTEN ELETTY ORTODOKSISUUS, jatkopohdiskelua vajaan vuoden takaisesta Valamon luostarissa järjestetystä seminaarista

Tarkoituksena on pohtia seurakunnan naisille tarjoamia mahdollisuuksia ja saada virikkeitä uusiin tapaamisiin. Ensimmäisellä kerralla pohditaan sitä, mitä seurakunta merkitsee ja mitä se tarjoaa. Mitkä ovat ne haasteet tai kipukohdat, joihin kirkko voisi tarttua? Onko seurakunta turvallinen tila ottaa uusiakin kysymyksiä puheeksi, tuoda esiin tarpeita, toiveita, epäkohtia ja etsiä niihin yhdessä ratkaisuja? Ensimmäisessä kokoontumisessa kerätään ylös erilaisia teemoja ja keskusteluaiheita ja kalenteroidaan uudet kokoontumiset jatkopohdiskelua varten. Kokoontumisen tarjoilut järjestetään yhteisvoimin – tuo siis mukanasi suolaista tai makeaa. Seurakunta tarjoaa kahvin ja teen.

Halutessasi voit tutustua ja virittäytyä aiheeseen osoitteessa www.aamunkoitto.fi, jossa on julkaistu useampi artikkeli Valamossa pidetyn seminaarin tiimoilta.

Lämpimästi tervetuloa!